Zikomo kwambiri (hartelijk dank)

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 16:05

Zikomo kwambiri

Mulanje laten we achter. Afscheid nemen van zo’n wonderlijk mooi uitzicht, de warmhartige mensen, het uitdagende werk en het warme weer valt ons niet mee.

We zijn dankbaar dat we een jaar in Mulanje hebben mogen wonen en werken. Het solarsysteem wekt elektriciteit op, zodat er genoeg stroom is tijdens een black-out. Jan Pieter heeft de sleutel van het solar-house ingeleverd en al het werk afgerond. 

De werkjes, schriften en werkboeken zijn mee naar huis genomen. Het klaslokaal is opgeruimd en schoongemaakt. Ook Annelien levert haar schoolsleutel in.

De bedjes van Jort en Stan staan leeg, de spullen staan ingepakt in de auto en het huis is schoongemaakt. Graag nemen we afscheid van dit toch wel iets te kleine huisje en leveren de huissleutels in bij de buren.

Wat gaan we deze plek, het werk en de mensen missen! Afscheid nemen doet pijn. Diepe dalen en hoge pieken hebben we het afgelopen jaar gekend. We hebben als gezin en persoonlijk veel geleerd. Zonder de gebeden en de (financiële) steun was het niet mogelijk geweest. Enorm bedankt!

We gaan tijdens onze zomervakantie kamperen door Afrika. En zullen na een aantal weken ons plekje in Nederland weer innemen en het werk weer oppakken.

Zikomo kwambiri, tionana!

Liefs van familie Van Driel


Reactie plaatsen

Reacties

Bertine Van veldhuizen
4 maanden geleden

Mooi om alles dit jaar gevolgd te hebben! Wat is een jaar omgevlogen zeg! Heel veel respect voor wat jullie gedaan hebben dit jaar! Geniet van jullie kampeer reis en een veilige reis terug naar Nederland toegewenst!

Oma en opa Koetsier
4 maanden geleden

Lieve kleinkinderen, afscheid nemen is altijd moeilijk. Maar jullie hoeven geen afscheid te nemen van de Heere. Goed vakantie toegewenst en (met gevouwen handen) een behouden thuiskomst. m.hart.gr. oma en opa

Arie
4 maanden geleden

Bedankt voor jullie hulp aan ons en het werk van MMH. Een concrete bijdrage met mooi resultaat - kinderen die een klas en veel wished verder zijn en werkende stroom ! Gods zegen verder

Sijnie
4 maanden geleden

Mooie familie,
Wat leuk en bijzonder om jullie op deze manier te hebben kunnen volgen! Ik kan me voorstellen dat jullie als ‘andere’ mensen terug komen.. Alle eer aan de Heere! Ik wens jullie nog een fijne tijd toe in Afrika en hoop dat jullie hier in NL straks ook weer jullie draai zullen/kunnen vinden. Hartelijke groet van Sijnie